Parkvale Apartment
Parkvale Apartment
Parkvale Apartment
Parkvale Apartment

Living Feature

Parkvale Apartment

Hong Kong, China

Type
Living-Interior Design
Status
Full Scope
Location
Asia
Client
Private
Site Area
80 sqm
Year
2017

Parkvale Apartment
– Hong Kong, China

Complete renovation and interior fitout of an 80 sqm 2 bedroom + study apartment for a professional couple with two dogs. Situated in the mountainous residential development of Discovery Bay in Lantau Island the apartment features an open loft style living room and connected kitchen with fitted appliances, matching cabinetry and a corian bar/worktop. In order to maximize space, all existing swinging doors were removed and replaced with sliding doors and each bedroom were designed with an elevated wood platform with remote controlled piston for hidden storage. The interior layout blurs the lines between functions and living habits, maximizing sociability, communication, transformation, and clarity of spaces along with abundant natural light throughout the flat.


error:
© 1991-2018. Studio Georges Hung Limited. All rights reserved. Read our Content Use Policy.